110831Internet har varit nere de senaste dagarna, därför har bloggen varit det. Märker hur sjukt beroende jag är av tvn och datan när ingen av dom funkar. Kanske nyttigt att vara utan, men dötråkigt.
Har hunnit börja trean och fylla arton. Myndig, men lika oansvarig. Har otroligt soft schema och försöker hitta något extrajobb.
Så är läget just nu alltså

(gabriellas bilder)

the only things I read are faces

studiobilder från skolan, typ första gången jag gått ut därifrån nöjd med resultatet
nils och tove på bilderna


summer isn't a season, it's a feeling


gabriellas bilder från när hon, jag och tove var och badade i somras
de tjejerna är så fina att jag dör

Det är sättet du ler och sättet som du ser på mig. Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och på nåt sätt gör allt bra. Det är sättet du rör dig.


Igår var jag hos Sanna och hade det lika underbart som vanligt.
Idag var första dagen på sista gymnasieåret, schemat är kaos men det är ändå skönt att vara tillbaka.


110730 - weddingI slutet av juli gifte sig vår familjs goda vänner Barbro och Ola i Stockholm stadshus. Här är några av bilderna därifrån (som jag äntligen orkat redigera)


montefrio, last part


alla filmer, alla böcker, allt handlar om dig, alla ryggar tillhör dig tills jag går fram "förlåt jag trodde det var nån annan"att glömma


det är fest hos mig ikväll och hela världen är minnej det är inte fest hos mig ikväll med det var ett litet krök här i onsdags


toy camera in montefrio


not all those who wander are lost


titel: J.R.R. Tolkien


jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam (och jag känner mig bara så jävla tom ibland)Mitt lata sommarliv utan planer och förpliktelser funkar alldeles utmärkt när det är fint väder. Då drar jag mig ur sängen strax efter elva, solar med bra musik i öronen fram till tre, sitter framför tvn några timmar, röker och dricker kaffe, äter middag och slår på en bra film. Det känns soft.
Men när det är sånna här eländiga, regniga dagar känns det inte lugnt och mysigt, det lata livet känns bara fruktansvärt onödigt. Och jag längtar tillbaka till skolan. Kompisar och rutiner och vardagssaker att klaga på och skratta åt.


jag vet vem jag är när jag är hos dig
aldrig utan dig, sanna


sjutton år i stadenkul och lite knasig kväll igår med tova och greg (idag mår man)


mälarhöjdsbadet

110728
var på besök i uppsala förra veckan, vid min fasters mysiga stuga


RSS 2.0