Lasse på Grönan

 
Såhär ska jag spendera min födelsedag!
Och efter det åker jag iväg till Kreta med min bästa vän. Livet är helt ok just nu faktiskt.

födelsedagsfirande 2

 
Hade planerat ett litet partaj hos mig igår, men majoriteten av mina vänner ställde in. Det blev dock tre sköna brudar som kom hem till mig och sedan följde med mig ut på Sommar. Om drygt en timme är jag nitton. Weey
 

födelsedagsfirande 1

 
Helkassa iphonebilder, men what to do? Är alldeles för lat för att bära omkring på en riktig kamera.
Igår hade jag i alla fall mitt första födelsedagsfirande. På måndag fyller jag 19 år, vilket som alla vet är en totalt meningslös ålder, men jag tänker ändå fira det så mycket jag bara kan. Så igår mötte jag upp min kära mor i Södertälje och sedan gick vi och käkade på restaurang och hon gav mig några fina presenter. Nu återstår tre till dagar av firande.... dessa saker man tvingas göra när jättemånga älskar en, herregud.
 

Förresten är det otroligt synd om mig för jag har lyckats dra på mig en jäkligt oskön förkylning. Gråter blod och snorar.

"Och Gud viskar i mitt öra: Du kan visst stå när han inte ser på, du kan visst gå utan hans luft i dina lungor. Jocke Berg är vuxen nu och rätt töntig i sina skinnbrallor. Har barn och allt."

 
titel av Mia Skäringer
 
Jag fann dessa fräna shorts på Gina häromdagen, för ynka 30 kronor. Jarå!

"En trygghet att äta och sova i, att växa upp och bli för stor för"

 
titel av Jonas Gardell.
 
Det är helkasst att må lite halvdåligt. Inte för att det är fantastiskt att må skit. Men det här mellantinget, då man inte riktigt orkar någonting, inte vill någonting och inte vet vad man ska göra av sin tid - varken nu eller sen. Jag irrar omkring ensam hemma och är ledig. När jag under början av sommaren arbetade mest hela tiden längtade jag efter fria dagar, jag klagade ändlöst på jobbet och ville bara därifrån. Nu har jag äntligen fått den fritid jag suktat efter, men är jag nöjd? Inte det minsta. Det kliar och skaver och jag är utled på mig själv. Det är läskigt det här, att inte veta när man är lycklig, hur man ska hitta dit. När ingenting passar och man känner sig malplacerad i alla sorters sammanhang.
 
 

"Det finns kärlek på pissoaren, det finns kärlek på gatan, det finns kärlek väntande vid ringen, men det finns ingen kärlek i mig."

 
titel av Jonas Gardell
 
 

sanna

 

"Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut"

 
titel av Lars Winnerbäck (mannen, myten, legenden)

cassandra

 
har varit lycklig lottad nog att få umgås med min skönhet Cassandra under sommaren
 
 

DYING ISN'T YOUR BEST WAY TO GET REVENGE

 

"Och jag var formellt vuxen men det var inte så jävla mycket som man kan tro, inte när man är född rädd."

 
titel av Bob Hansson.

"Tror du verkligen att alla andra har det så kul jämt?" sa Mikael. "Jag skiter väl i alla andra" sa jag.

titel: av Johanna Mo
 
Flydde ut till Järna i helgen och tog det lugnt, åt kräftor och gick på powerwalk med min kära mor som tyvärr har väldigt korta ben. Då blir det liksom bara powerwalk för en i sällskapet. Men mysigt var det.
 
 
 

festligt

 
Jaa under denna sommar har jag hunnit hälla i mig rekordmycket öl, dansat endel och använt otroligt mycket svart ögonskugga. Och fotat med min iphone såklart.
 

4 augusti i Uppsala

 
Min förvånansvärt pigga farmor fyllde nyligen 85 år. Jag har aldrig sett en så gammal människa med så mycket driv i sig. Vi ordnade ett stort partaj för henne vid min fasters kolonilott i Uppsala. Under dagen fick jag agera kallskänka, värdinna, fotograf, lekledare och städare. Det blev en mysig dag med släkten, som jag sedan avslutade med en ostadig kväll i Södertälje. Så vitt jag kommer ihåg, det vill säga.
Här ser ni mina analoga bilder från dagen. Några har dock min far tagit.
 
 
 
 

But these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to

 

RSS 2.0