120224Nämen kolla vem som är tillbaka, det är ju jag! På tiden jag inte har varit här har jag hunnit vimla, klippa lugg, festa sönder och nu även avslutat min praktik på Posh. Känns inte jättebra, kommer verkligen sakna gänget jag jobbat med.
Imorgon sticker jag, mamma och min lillasyster Alicia till Riga i några dagar för lite skönt häng, sedan ska jag bara vara hemma och ha sportlov. Det har jag fan längtat efter. Ska försöka uppdatera med bilder här också, men jag kan ingenting lova.


Vi går mot ljusare tider, säger de. Men vi längtar mest hem.

En solig morgon i februari påväg till kontoret. Det händer inte ofta.


140216

La lite av mitt fjuttiga studiebidrag på ett par fina jeans från Weekday. Åh, så värt.


the end is nearGick för att hämta ut studentmössan idag. Tänkte att det var som vad som helst, ett paket att hämta ut bara. Men ojoj, fan vad det kändes att hålla paketet, packa upp det, se mitt egna jävla namn på mössan. Och sedan ta på den och helt plötsligt inse att det är på riktigt, att det är snart. Fan vad fint.


120203Hemma för tredje dagen i rad. Ligger och hostar ikapp med min styvmamma. Annars klättrar jag på väggarna, försöker ta tag i saker och hålla mig sysselsatt men kroppen orkar liksom inte med. Måste måste ta mig ut ur huset i helgen, annars kommer jag fan gå sönder.
Nä, nu kryper jag ner under täcket igen. Hej så länge


summertimesmed alla minusgrader ute saknar jag nu sommaren i Alanya mer än någonsin


random från januari


Börjar sakta men långsamt använda kameran igen. Hatar att fota på vintern, så om några månader kanske jag fotar annat än mig själv."Vem är jag när jag inte presterar? Det är den stora frågan"Föreställer mig alltid att det är skönt att vara sjuk och ligga på soffan med en kopp te. Men jag blir fan dum i huvudet att vara ensam så länge, utan någon som ställer krav, utan uppgifter att göra. Att ta det lugnt och bara slappna av är så förjävligt stressande. Det blir för mycket tänk och ältande av nya och gamla känslor. Jag måste hålla mig sysselsatt men orkar inte fysiskt just nu. Vill verkligen tillbaka till kontoret, hoppas min dödshosta lämnar mig.

(titel: mia skäringer)RSS 2.0