Jag är trött på att vara förnuftig och va sansadVar med mina underbara blondiner Tova och Freja i lördags och vi dansade oss igenom hela staden kändes det som. Huvudvärken på söndagen var faktiskt helt värd. Längtar redan till nästa helg.


La Neta

Min fina syster spenerade ett år i Franrike, var au pair, pluggade, festade och blev kär. I september förra året fick jag tillbaka henne hem och gosh vad skönt det var. Min bättre hälft var bredvid mig igen.
På måndag ska hon dock flytta iväg igen, till Madrid på obestämd tid. Flytta ihop med killen hon blev förälskad i när hon var i Paris, som hon nu älskar. Så mycket som det än tar emot att behöva lämna henne ifrån mig igen är jag ändå glad för hennes skull. Han gör henne så lycklig att det vore själviskt av mig att hålla henne kvar.
Men jag kommer sakna dig, Miranda, och jag kommer snart och hälsar på dig. Jag älskar dig mest av allt, min vackra storasyster.120128(har helt glömt bort bildkällan)

På nio missar men den tionde så satt den i mitten. Bara vinsterna som räknas, resten är lärdom.Åh fredag om några timmar, vad fint


ingen glittrar som dig Stockholm, ingen har lockat mig som du

hann ta en sväng förbi gamla stan idag mellan skolan och praktikenYou hold my head when I throw up, I hold your hand when you weepIngen passar mig så bra som du.


Vi läser Hundra år av ensamhet, jag blickar fram mot ettMmmm kär i min cape från Vila. Snygg och mysig, som att gå omkring i en stor filt ungefär.

Eftersom att jag stannade hemma igår är jag faktiskt kapabel till att ta tag i saker idag.
Det som står på schemat är väl engelskaläxa, brev till emma, projektarbete, bildsortering och någon timme framför tvn.
Slutar det snöa kanske det till och med blir en promenad.


lördagIdag firade vi mammas 44-årsdag med familjemiddag i fruängen. Och den här helgen lyckades jag faktiskt dissa utgång, fan vad stolt och uttråkad jag är. Film och glass i sängen är väl inte helt fel det heller dock.fredag

image description

Jag, Tova, Sanna och Freja tänkte dissa allt som hette fest igår. Det blev tacos, bastu, skitsnack, skratt och till slut en öl faktiskt (men bara en) Time of my life, så mysigt.


vi sätter några salvequick över våra skotthål
170112
Kom hem från kontoret, tjurig och trött. Tur att man har världens bästa pappa som överraskar en med fyra grymma modetidningar då. Kvällen är räddad (eller veckan kanske, de där tidningarna är ju dötjocka)
denna korta tid som vi har här på denna planeten kan man inte gå runt och skapa sina egna helvetenkan inte sluta fota mitt Nelly-halsband, älskar det
håret börjar växa ut nu också, fan vad skönt


helg

Bilder från helgen som var, tagna med min nya bebis (iphone<3)
Igår firade vi att det bara är 150 dagar kvar till studenten. Drinkar och dans på The Strip med fina vänner, och även Norlie & KKV. Grym kväll!
Idag har jag spenderat hela dagen i famnen på min älskade Sanna. Precis så som det ska vara.
Förresten, jag har försökt mobilblogga men lyckas inte. Hjälp?2012
bild1 via raindance, de andra är mina.

Nyårslöften är inte riktigt min grej men jag har faktiskt två stycken för 2012. Jag får inte klippa av mig håret. Jag får alltid för mig att jag är trött på min frisyr och så klipper jag av allt och sen ångrar jag mig otroligt. Det andra är att jag ska fota mer. Tog tusen mobilbilder under förra året men jag önskar att jag använt mina riktiga kameror mer. Det här året ska jag ta riktiga bilder och utveckla mitt bildspråk.

live fast, die young, go all in

nyårsfest tjohej med vin och dans.nyårsmiddagSakta men säkert påbörjade jag nyårsfirandet hos sannas pappa med freja, sanna och emilia. Bakad potatis, röror, sallad och pannacotta. Och vin såklart. Efter några timmars taggande med prat och skratt rörde vi oss sedan mot maren för att spana in lite fyrverkerier. Skålade in tolvslaget och tio minuter senare var vi i en taxi påväg till en fest.


RSS 2.0