"Att lyckas är inte att synas i tv eller hamna på andras listor över balla personligheter. Det är roligt med uppskattning, men lyckas gör man för sig själv och med dem man tycker om. Man sätter själv upp sina mål. Och vet man över huvud taget vad man vill göra kan man skatta sig otroligt lycklig i den här virriga världen."

"Nu för tiden får jag ofta höra av människor att: 'Gud, vad roligt att du har lyckats.' Det är såklart fint sagt och högst välmenat men jag förstår det inte helt. Vad är det jag har lyckats med? Och när? Vem är det som har misslyckats? Och vem lutar sig tillbaka i livet och säger: 'Åh, vad skönt. Jag lyckades'? Jag antar att många menar att man lyckats om man har fått en Grammis eller har varit med i något stort tv-program. Det är då man syns och märks. Men ärligt talat känns det som att jag lyckades rätt bra innan det också. Jag har gjort som jag har tänkt, men det har jag gjort ganska länge nu och är inte klar än.
Att lyckas är inte att synas i tv eller hamna på andras listor över balla personligheter. Det är roligt med uppskattning, men lyckas gör man för sig själv och med dem man tycker om. Man sätter själv upp sina mål. Och vet man över huvud taget vad man vill göra kan man skatta sig otroligt lycklig i den här virriga världen.
Det där med att plocka ut det bästa ur livet tror jag egentligen handlar om att åstadkomma någonting. Inte nödvändigtvis att lyckas, men att hela tiden göra. På riktigt. Det är i sig att lyckas."
Lars Winnerbäck, Sommar i P1, 2000

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0